Over mijzelf

De putter komt voor langs de zonnige randen van loofbossen. Ook zijn putters begonnen zich in boomgaarden en parken te nestelen. De belangrijkste voorwaarde voor de aanwezigheid van putters is een vegetatie met veel distels en paardenbloemen. Deze planten produceren de zaden waarvan de putter vrijwel geheel afhankelijk is. Alleen de jongen krijgen tijdens hun groei ook veel insecten, voor de voor de groei zo belangrijke eiwitten.


Mijn naam is Bertie, ik ben fotograaf en in mijn vrije tijd fotografeer ik soms vogels. Momenteel verdiep ik mij daarnaast in filosofie en psychologie en spiritualisme. De afgelopen 3 jaar heb ik veel boeken geschreven door Carl Gustaf Jung gelezen, wat mij weer inspireerde tot het lezen van tal van andere boeken. Ik las over de TAO van Lao Tze. Verder lees ik nu het zeer inspirende boekje Kwan Yin, over hoger bewustzijn. Het plan is op dit blog berichten te plaatsen over wat ik mee maak in dit verband of over inspirerende boeken. Zoals de Godhead. Verder zij nog gezegd dat deze blog niet de illusie wil wekken een zuiver wetenschappelijke blog te zijn. Onlangs ben ik begonnen met het plaatsen van aforismen.

Comments are closed.